A. Kayacıer Et Al. , "Düşük Yağlı Kızartılmış Gıda Üretimine Yönelik Son Gelişmeler," Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, 2004
Kayacıer, A. Et Al. 2004. Düşük Yağlı Kızartılmış Gıda Üretimine Yönelik Son Gelişmeler. Türkiye 8. Gıda Kongresi , (Bursa, Turkey).
Kayacıer, A., DOĞAN, M., & Yetim, H., (2004). Düşük Yağlı Kızartılmış Gıda Üretimine Yönelik Son Gelişmeler . Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Turkey
Kayacıer, Ahmed, MAHMUT DOĞAN, And Hasan YETİM. "Düşük Yağlı Kızartılmış Gıda Üretimine Yönelik Son Gelişmeler," Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Turkey, 2004
Kayacıer, Ahmed Et Al. "Düşük Yağlı Kızartılmış Gıda Üretimine Yönelik Son Gelişmeler." Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, 2004
Kayacıer, A. DOĞAN, M. And Yetim, H. (2004) . "Düşük Yağlı Kızartılmış Gıda Üretimine Yönelik Son Gelişmeler." Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ahmed KAYACIER Et Al. }, title={Düşük Yağlı Kızartılmış Gıda Üretimine Yönelik Son Gelişmeler}, congress name={Türkiye 8. Gıda Kongresi}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2004}}