A. DALDA ŞEKERCİ And G. BARUT, "SÜS BİTKİLERİNDE KOKU BİLEŞENLERİ," In TARIM BİLİMLERİ ALANINDA MULTİDİSİPLİNER GÜNCEL YAKLAŞIMLAR , İKSAD, 2022, pp.153-170.
DALDA ŞEKERCİ, A. And BARUT, G. SÜS BİTKİLERİNDE KOKU BİLEŞENLERİ. 2022. In TARIM BİLİMLERİ ALANINDA MULTİDİSİPLİNER GÜNCEL YAKLAŞIMLAR , İKSAD, 153-170.
DALDA ŞEKERCİ, A., & BARUT, G., (2022). SÜS BİTKİLERİNDE KOKU BİLEŞENLERİ. TARIM BİLİMLERİ ALANINDA MULTİDİSİPLİNER GÜNCEL YAKLAŞIMLAR (pp.153-170), İKSAD.
DALDA ŞEKERCİ, AKİFE, And Gülşen BARUT. "SÜS BİTKİLERİNDE KOKU BİLEŞENLERİ." In TARIM BİLİMLERİ ALANINDA MULTİDİSİPLİNER GÜNCEL YAKLAŞIMLAR , 153-170. İKSAD, 2022
DALDA ŞEKERCİ, AKİFE D. And BARUT, Gülşen. "SÜS BİTKİLERİNDE KOKU BİLEŞENLERİ." TARIM BİLİMLERİ ALANINDA MULTİDİSİPLİNER GÜNCEL YAKLAŞIMLAR , İKSAD, 2022, pp.153-170.
DALDA ŞEKERCİ, A. And BARUT, G. (2022) "SÜS BİTKİLERİNDE KOKU BİLEŞENLERİ", TARIM BİLİMLERİ ALANINDA MULTİDİSİPLİNER GÜNCEL YAKLAŞIMLAR . İKSAD.
@bookchapter{bookchapter, author ={AKİFE DALDA ŞEKERCİ And author ={Gülşen BARUT}, chaptertitle={SÜS BİTKİLERİNDE KOKU BİLEŞENLERİ}, booktitle={ TARIM BİLİMLERİ ALANINDA MULTİDİSİPLİNER GÜNCEL YAKLAŞIMLAR}, publisher={İKSAD}, city={},year={2022} }