f. karadal Et Al. , "Bal ve Gıda Güvenliği," Türkiye Klinikleri , vol.2, no.3, pp.33-37, 2016
karadal, f. Et Al. 2016. Bal ve Gıda Güvenliği. Türkiye Klinikleri , vol.2, no.3 , 33-37.
karadal, f., ERTAŞ ONMAZ, N., & GÖNÜLALAN, Z., (2016). Bal ve Gıda Güvenliği. Türkiye Klinikleri , vol.2, no.3, 33-37.
karadal, fulden, NURHAN ERTAŞ ONMAZ, And ZAFER GÖNÜLALAN. "Bal ve Gıda Güvenliği," Türkiye Klinikleri , vol.2, no.3, 33-37, 2016
karadal, fulden Et Al. "Bal ve Gıda Güvenliği." Türkiye Klinikleri , vol.2, no.3, pp.33-37, 2016
karadal, f. ERTAŞ ONMAZ, N. And GÖNÜLALAN, Z. (2016) . "Bal ve Gıda Güvenliği." Türkiye Klinikleri , vol.2, no.3, pp.33-37.
@article{article, author={fulden karadal Et Al. }, title={Bal ve Gıda Güvenliği}, journal={Türkiye Klinikleri}, year=2016, pages={33-37} }