A. C. Çakıcı And E. Yıldız, "Yiyecekle İlgili Kişilik Özelliklerinin Lezzet Davranışına Etkisi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.2, pp.898-917, 2019
Çakıcı, A. C. And Yıldız, E. 2019. Yiyecekle İlgili Kişilik Özelliklerinin Lezzet Davranışına Etkisi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.2 , 898-917.
Çakıcı, A. C., & Yıldız, E., (2019). Yiyecekle İlgili Kişilik Özelliklerinin Lezzet Davranışına Etkisi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.2, 898-917.
Çakıcı, A, And ERŞAN YILDIZ. "Yiyecekle İlgili Kişilik Özelliklerinin Lezzet Davranışına Etkisi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.2, 898-917, 2019
Çakıcı, A C. And Yıldız, ERŞAN. "Yiyecekle İlgili Kişilik Özelliklerinin Lezzet Davranışına Etkisi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.2, pp.898-917, 2019
Çakıcı, A. C. And Yıldız, E. (2019) . "Yiyecekle İlgili Kişilik Özelliklerinin Lezzet Davranışına Etkisi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.2, pp.898-917.
@article{article, author={A Celil Çakıcı And author={ERŞAN YILDIZ}, title={Yiyecekle İlgili Kişilik Özelliklerinin Lezzet Davranışına Etkisi}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2019, pages={898-917} }