K. ÇEVİK Et Al. , "KETEN TOHUMU YAĞI VE YAĞSIZ SÜT TOZU İÇEREN EMÜLSİYONLARIN PÜSKÜRTEREK KURUTMA İLE ENKAPSÜLASYONU: YAĞ ORANI VE KURUTMA SICAKLIĞININ ETKİLERİ," Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi , vol.9, no.3, pp.735-742, 2021
ÇEVİK, K. Et Al. 2021. KETEN TOHUMU YAĞI VE YAĞSIZ SÜT TOZU İÇEREN EMÜLSİYONLARIN PÜSKÜRTEREK KURUTMA İLE ENKAPSÜLASYONU: YAĞ ORANI VE KURUTMA SICAKLIĞININ ETKİLERİ. Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi , vol.9, no.3 , 735-742.
ÇEVİK, K., ALAŞALVAR, H., ÇAM, M., & YALÇIN, H., (2021). KETEN TOHUMU YAĞI VE YAĞSIZ SÜT TOZU İÇEREN EMÜLSİYONLARIN PÜSKÜRTEREK KURUTMA İLE ENKAPSÜLASYONU: YAĞ ORANI VE KURUTMA SICAKLIĞININ ETKİLERİ. Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi , vol.9, no.3, 735-742.
ÇEVİK, KUTLU Et Al. "KETEN TOHUMU YAĞI VE YAĞSIZ SÜT TOZU İÇEREN EMÜLSİYONLARIN PÜSKÜRTEREK KURUTMA İLE ENKAPSÜLASYONU: YAĞ ORANI VE KURUTMA SICAKLIĞININ ETKİLERİ," Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi , vol.9, no.3, 735-742, 2021
ÇEVİK, KUTLU Et Al. "KETEN TOHUMU YAĞI VE YAĞSIZ SÜT TOZU İÇEREN EMÜLSİYONLARIN PÜSKÜRTEREK KURUTMA İLE ENKAPSÜLASYONU: YAĞ ORANI VE KURUTMA SICAKLIĞININ ETKİLERİ." Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi , vol.9, no.3, pp.735-742, 2021
ÇEVİK, K. Et Al. (2021) . "KETEN TOHUMU YAĞI VE YAĞSIZ SÜT TOZU İÇEREN EMÜLSİYONLARIN PÜSKÜRTEREK KURUTMA İLE ENKAPSÜLASYONU: YAĞ ORANI VE KURUTMA SICAKLIĞININ ETKİLERİ." Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi , vol.9, no.3, pp.735-742.
@article{article, author={KUTLU ÇEVİK Et Al. }, title={KETEN TOHUMU YAĞI VE YAĞSIZ SÜT TOZU İÇEREN EMÜLSİYONLARIN PÜSKÜRTEREK KURUTMA İLE ENKAPSÜLASYONU: YAĞ ORANI VE KURUTMA SICAKLIĞININ ETKİLERİ}, journal={Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi}, year=2021, pages={735-742} }