S. BULUT, "Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Kayseri Koşullarına Adaptasyonu," TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , vol.3, no.12, pp.933-940, 2015
BULUT, S. 2015. Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Kayseri Koşullarına Adaptasyonu. TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , vol.3, no.12 , 933-940.
BULUT, S., (2015). Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Kayseri Koşullarına Adaptasyonu. TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , vol.3, no.12, 933-940.
BULUT, Sancar. "Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Kayseri Koşullarına Adaptasyonu," TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , vol.3, no.12, 933-940, 2015
BULUT, Sancar. "Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Kayseri Koşullarına Adaptasyonu." TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , vol.3, no.12, pp.933-940, 2015
BULUT, S. (2015) . "Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Kayseri Koşullarına Adaptasyonu." TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , vol.3, no.12, pp.933-940.
@article{article, author={Sancar BULUT}, title={Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Kayseri Koşullarına Adaptasyonu}, journal={TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ}, year=2015, pages={933-940} }