H. YETİM And H. Gökalp, "Et Teknolojisinde Tumbling ve Massaging. II. Uygulanmasında Dikkat Edilecek Hususlar, Avantaj ve Dezavantajları ve Yurdumuz Açısından Önemi," Gıda Dergisi , vol.14, no.2, pp.77-83, 1989
YETİM, H. And Gökalp, H. 1989. Et Teknolojisinde Tumbling ve Massaging. II. Uygulanmasında Dikkat Edilecek Hususlar, Avantaj ve Dezavantajları ve Yurdumuz Açısından Önemi. Gıda Dergisi , vol.14, no.2 , 77-83.
YETİM, H., & Gökalp, H., (1989). Et Teknolojisinde Tumbling ve Massaging. II. Uygulanmasında Dikkat Edilecek Hususlar, Avantaj ve Dezavantajları ve Yurdumuz Açısından Önemi. Gıda Dergisi , vol.14, no.2, 77-83.
YETİM, Hasan, And Hüsnü Gökalp. "Et Teknolojisinde Tumbling ve Massaging. II. Uygulanmasında Dikkat Edilecek Hususlar, Avantaj ve Dezavantajları ve Yurdumuz Açısından Önemi," Gıda Dergisi , vol.14, no.2, 77-83, 1989
YETİM, Hasan And Gökalp, Hüsnü. "Et Teknolojisinde Tumbling ve Massaging. II. Uygulanmasında Dikkat Edilecek Hususlar, Avantaj ve Dezavantajları ve Yurdumuz Açısından Önemi." Gıda Dergisi , vol.14, no.2, pp.77-83, 1989
YETİM, H. And Gökalp, H. (1989) . "Et Teknolojisinde Tumbling ve Massaging. II. Uygulanmasında Dikkat Edilecek Hususlar, Avantaj ve Dezavantajları ve Yurdumuz Açısından Önemi." Gıda Dergisi , vol.14, no.2, pp.77-83.
@article{article, author={Hasan YETİM And author={Hüsnü Gökalp}, title={Et Teknolojisinde Tumbling ve Massaging. II. Uygulanmasında Dikkat Edilecek Hususlar, Avantaj ve Dezavantajları ve Yurdumuz Açısından Önemi}, journal={Gıda Dergisi}, year=1989, pages={77-83} }