P. Salum Et Al. , "Gıda endüstrisinde kullanılan monomerik emülgatörler, özellikleri ve çift katlı emülsiyonlarda kullanımı," TÜRKİYE ONDÖRDÜNCÜ GIDA KONGRESİ , vol.1, Ankara, Turkey, pp.53, 2022
Salum, P. Et Al. 2022. Gıda endüstrisinde kullanılan monomerik emülgatörler, özellikleri ve çift katlı emülsiyonlarda kullanımı. TÜRKİYE ONDÖRDÜNCÜ GIDA KONGRESİ , (Ankara, Turkey), 53.
Salum, P., DIBLAN, S., ERKİN, Ö. C., ÇAM, M., AYDEMİR, L. Y., & ERBAY, Z., (2022). Gıda endüstrisinde kullanılan monomerik emülgatörler, özellikleri ve çift katlı emülsiyonlarda kullanımı . TÜRKİYE ONDÖRDÜNCÜ GIDA KONGRESİ (pp.53). Ankara, Turkey
Salum, Pelin Et Al. "Gıda endüstrisinde kullanılan monomerik emülgatörler, özellikleri ve çift katlı emülsiyonlarda kullanımı," TÜRKİYE ONDÖRDÜNCÜ GIDA KONGRESİ, Ankara, Turkey, 2022
Salum, Pelin Et Al. "Gıda endüstrisinde kullanılan monomerik emülgatörler, özellikleri ve çift katlı emülsiyonlarda kullanımı." TÜRKİYE ONDÖRDÜNCÜ GIDA KONGRESİ , Ankara, Turkey, pp.53, 2022
Salum, P. Et Al. (2022) . "Gıda endüstrisinde kullanılan monomerik emülgatörler, özellikleri ve çift katlı emülsiyonlarda kullanımı." TÜRKİYE ONDÖRDÜNCÜ GIDA KONGRESİ , Ankara, Turkey, p.53.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Pelin Salum Et Al. }, title={Gıda endüstrisinde kullanılan monomerik emülgatörler, özellikleri ve çift katlı emülsiyonlarda kullanımı}, congress name={TÜRKİYE ONDÖRDÜNCÜ GIDA KONGRESİ}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2022}, pages={53} }