H. YETİM And H. Çetinkaya, "CaCl2 İlavesi ve Salamura Kürleme Yönteminin Pastırma Gevrekliğine Etkisi," Gıda Dergisi , vol.26, pp.203-207, 2001
YETİM, H. And Çetinkaya, H. 2001. CaCl2 İlavesi ve Salamura Kürleme Yönteminin Pastırma Gevrekliğine Etkisi. Gıda Dergisi , vol.26 , 203-207.
YETİM, H., & Çetinkaya, H., (2001). CaCl2 İlavesi ve Salamura Kürleme Yönteminin Pastırma Gevrekliğine Etkisi. Gıda Dergisi , vol.26, 203-207.
YETİM, Hasan, And Hasan ÇETİNKAYA. "CaCl2 İlavesi ve Salamura Kürleme Yönteminin Pastırma Gevrekliğine Etkisi," Gıda Dergisi , vol.26, 203-207, 2001
YETİM, Hasan And Çetinkaya, Hasan. "CaCl2 İlavesi ve Salamura Kürleme Yönteminin Pastırma Gevrekliğine Etkisi." Gıda Dergisi , vol.26, pp.203-207, 2001
YETİM, H. And Çetinkaya, H. (2001) . "CaCl2 İlavesi ve Salamura Kürleme Yönteminin Pastırma Gevrekliğine Etkisi." Gıda Dergisi , vol.26, pp.203-207.
@article{article, author={Hasan YETİM And author={Hasan ÇETİNKAYA}, title={CaCl2 İlavesi ve Salamura Kürleme Yönteminin Pastırma Gevrekliğine Etkisi}, journal={Gıda Dergisi}, year=2001, pages={203-207} }