B. Başyiğit And M. ÇAM, "Püskürtmeli Kurutucu Ile Nane (mentha Piperita Ve Mentha Spicata) Esansiyel Yağı Mikroenkapsülasyonu," Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.1, pp.24-34, 2017
Başyiğit, B. And ÇAM, M. 2017. Püskürtmeli Kurutucu Ile Nane (mentha Piperita Ve Mentha Spicata) Esansiyel Yağı Mikroenkapsülasyonu. Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.1 , 24-34.
Başyiğit, B., & ÇAM, M., (2017). Püskürtmeli Kurutucu Ile Nane (mentha Piperita Ve Mentha Spicata) Esansiyel Yağı Mikroenkapsülasyonu. Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.1, 24-34.
Başyiğit, Bülent, And MUSTAFA ÇAM. "Püskürtmeli Kurutucu Ile Nane (mentha Piperita Ve Mentha Spicata) Esansiyel Yağı Mikroenkapsülasyonu," Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.1, 24-34, 2017
Başyiğit, Bülent And ÇAM, MUSTAFA. "Püskürtmeli Kurutucu Ile Nane (mentha Piperita Ve Mentha Spicata) Esansiyel Yağı Mikroenkapsülasyonu." Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.1, pp.24-34, 2017
Başyiğit, B. And ÇAM, M. (2017) . "Püskürtmeli Kurutucu Ile Nane (mentha Piperita Ve Mentha Spicata) Esansiyel Yağı Mikroenkapsülasyonu." Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.1, pp.24-34.
@article{article, author={Bülent Başyiğit And author={MUSTAFA ÇAM}, title={Püskürtmeli Kurutucu Ile Nane (mentha Piperita Ve Mentha Spicata) Esansiyel Yağı Mikroenkapsülasyonu}, journal={Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2017, pages={24-34} }