K. KARAMAN And O. SAĞDIÇ, "Karvakrol İlavesinin Zygosaccharomyces bailii ile Kontamine Edilmiş ElmaSuyunda Bazı Fizikokimyasal ve Biyoaktif Özelliklerin Değişimi ÜzerindekiEtkisinin İncelenmesi," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.7, no.11, pp.1882-1893, 2019
KARAMAN, K. And SAĞDIÇ, O. 2019. Karvakrol İlavesinin Zygosaccharomyces bailii ile Kontamine Edilmiş ElmaSuyunda Bazı Fizikokimyasal ve Biyoaktif Özelliklerin Değişimi ÜzerindekiEtkisinin İncelenmesi. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.7, no.11 , 1882-1893.
KARAMAN, K., & SAĞDIÇ, O., (2019). Karvakrol İlavesinin Zygosaccharomyces bailii ile Kontamine Edilmiş ElmaSuyunda Bazı Fizikokimyasal ve Biyoaktif Özelliklerin Değişimi ÜzerindekiEtkisinin İncelenmesi. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.7, no.11, 1882-1893.
KARAMAN, KEVSER, And OSMAN SAĞDIÇ. "Karvakrol İlavesinin Zygosaccharomyces bailii ile Kontamine Edilmiş ElmaSuyunda Bazı Fizikokimyasal ve Biyoaktif Özelliklerin Değişimi ÜzerindekiEtkisinin İncelenmesi," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.7, no.11, 1882-1893, 2019
KARAMAN, KEVSER And SAĞDIÇ, OSMAN. "Karvakrol İlavesinin Zygosaccharomyces bailii ile Kontamine Edilmiş ElmaSuyunda Bazı Fizikokimyasal ve Biyoaktif Özelliklerin Değişimi ÜzerindekiEtkisinin İncelenmesi." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.7, no.11, pp.1882-1893, 2019
KARAMAN, K. And SAĞDIÇ, O. (2019) . "Karvakrol İlavesinin Zygosaccharomyces bailii ile Kontamine Edilmiş ElmaSuyunda Bazı Fizikokimyasal ve Biyoaktif Özelliklerin Değişimi ÜzerindekiEtkisinin İncelenmesi." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.7, no.11, pp.1882-1893.
@article{article, author={KEVSER KARAMAN And author={OSMAN SAĞDIÇ}, title={Karvakrol İlavesinin Zygosaccharomyces bailii ile Kontamine Edilmiş ElmaSuyunda Bazı Fizikokimyasal ve Biyoaktif Özelliklerin Değişimi ÜzerindekiEtkisinin İncelenmesi}, journal={Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology}, year=2019, pages={1882-1893} }