a. karatepe Et Al. , "Bazı Gıda Örneklerindeki Brillant Blue, Karmin Ve Tartrazin Boyalarının Zenginleştirilmesi Ve Uv-Vis Spektrofotometre İle Tayini," XIII. Ulusal Spektroskopi Kongres , Burdur, Turkey, pp.224, 2013
karatepe, a. Et Al. 2013. Bazı Gıda Örneklerindeki Brillant Blue, Karmin Ve Tartrazin Boyalarının Zenginleştirilmesi Ve Uv-Vis Spektrofotometre İle Tayini. XIII. Ulusal Spektroskopi Kongres , (Burdur, Turkey), 224.
karatepe, a., AKALIN, Ç., YILMAZ, E., & soylak, M., (2013). Bazı Gıda Örneklerindeki Brillant Blue, Karmin Ve Tartrazin Boyalarının Zenginleştirilmesi Ve Uv-Vis Spektrofotometre İle Tayini . XIII. Ulusal Spektroskopi Kongres (pp.224). Burdur, Turkey
karatepe, Aslıhan Et Al. "Bazı Gıda Örneklerindeki Brillant Blue, Karmin Ve Tartrazin Boyalarının Zenginleştirilmesi Ve Uv-Vis Spektrofotometre İle Tayini," XIII. Ulusal Spektroskopi Kongres, Burdur, Turkey, 2013
karatepe, Aslıhan Et Al. "Bazı Gıda Örneklerindeki Brillant Blue, Karmin Ve Tartrazin Boyalarının Zenginleştirilmesi Ve Uv-Vis Spektrofotometre İle Tayini." XIII. Ulusal Spektroskopi Kongres , Burdur, Turkey, pp.224, 2013
karatepe, a. Et Al. (2013) . "Bazı Gıda Örneklerindeki Brillant Blue, Karmin Ve Tartrazin Boyalarının Zenginleştirilmesi Ve Uv-Vis Spektrofotometre İle Tayini." XIII. Ulusal Spektroskopi Kongres , Burdur, Turkey, p.224.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Aslıhan KARATEPE Et Al. }, title={Bazı Gıda Örneklerindeki Brillant Blue, Karmin Ve Tartrazin Boyalarının Zenginleştirilmesi Ve Uv-Vis Spektrofotometre İle Tayini}, congress name={XIII. Ulusal Spektroskopi Kongres}, city={Burdur}, country={Turkey}, year={2013}, pages={224} }