A. DALDA ŞEKERCİ Et Al. , "Ceviz Islahında Biyoteknolojinin Kullanımı," III. ULUSAL CEVİZ SEMPOZYUMU , Bolu, Turkey, 2016
DALDA ŞEKERCİ, A. Et Al. 2016. Ceviz Islahında Biyoteknolojinin Kullanımı. III. ULUSAL CEVİZ SEMPOZYUMU , (Bolu, Turkey).
DALDA ŞEKERCİ, A., YAMAN, M., SAY, A., & YILMAZ, K. U., (2016). Ceviz Islahında Biyoteknolojinin Kullanımı . III. ULUSAL CEVİZ SEMPOZYUMU, Bolu, Turkey
DALDA ŞEKERCİ, AKİFE Et Al. "Ceviz Islahında Biyoteknolojinin Kullanımı," III. ULUSAL CEVİZ SEMPOZYUMU, Bolu, Turkey, 2016
DALDA ŞEKERCİ, AKİFE D. Et Al. "Ceviz Islahında Biyoteknolojinin Kullanımı." III. ULUSAL CEVİZ SEMPOZYUMU , Bolu, Turkey, 2016
DALDA ŞEKERCİ, A. Et Al. (2016) . "Ceviz Islahında Biyoteknolojinin Kullanımı." III. ULUSAL CEVİZ SEMPOZYUMU , Bolu, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AKİFE DALDA ŞEKERCİ Et Al. }, title={Ceviz Islahında Biyoteknolojinin Kullanımı}, congress name={III. ULUSAL CEVİZ SEMPOZYUMU}, city={Bolu}, country={Turkey}, year={2016}}