S. Öyke Et Al. , "Armutta (Pyrus pyrifolia Nakai cv. Chojuro) Yapraktan Gübre Uygulamasının Bitkisel Gelişim, Meyve Verim ve Kalite Özelliklerine Etkisi," SDÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.2, pp.177-185, 2019
Öyke, S. Et Al. 2019. Armutta (Pyrus pyrifolia Nakai cv. Chojuro) Yapraktan Gübre Uygulamasının Bitkisel Gelişim, Meyve Verim ve Kalite Özelliklerine Etkisi. SDÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.2 , 177-185.
Öyke, S., Yıldız, E., & Sümbül, A., (2019). Armutta (Pyrus pyrifolia Nakai cv. Chojuro) Yapraktan Gübre Uygulamasının Bitkisel Gelişim, Meyve Verim ve Kalite Özelliklerine Etkisi. SDÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.2, 177-185.
Öyke, Sevgi, ERCAN YILDIZ, And Ahmet Sümbül. "Armutta (Pyrus pyrifolia Nakai cv. Chojuro) Yapraktan Gübre Uygulamasının Bitkisel Gelişim, Meyve Verim ve Kalite Özelliklerine Etkisi," SDÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.2, 177-185, 2019
Öyke, Sevgi Et Al. "Armutta (Pyrus pyrifolia Nakai cv. Chojuro) Yapraktan Gübre Uygulamasının Bitkisel Gelişim, Meyve Verim ve Kalite Özelliklerine Etkisi." SDÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.2, pp.177-185, 2019
Öyke, S. Yıldız, E. And Sümbül, A. (2019) . "Armutta (Pyrus pyrifolia Nakai cv. Chojuro) Yapraktan Gübre Uygulamasının Bitkisel Gelişim, Meyve Verim ve Kalite Özelliklerine Etkisi." SDÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.2, pp.177-185.
@article{article, author={Sevgi Öyke Et Al. }, title={Armutta (Pyrus pyrifolia Nakai cv. Chojuro) Yapraktan Gübre Uygulamasının Bitkisel Gelişim, Meyve Verim ve Kalite Özelliklerine Etkisi}, journal={SDÜ Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2019, pages={177-185} }