B. UÇAR And M. HAYTA, "Kek Kalitesinin ve Raf Ömrünün İyileştirilmesi," GIDA , vol.37, no.6, pp.355-362, 2012
UÇAR, B. And HAYTA, M. 2012. Kek Kalitesinin ve Raf Ömrünün İyileştirilmesi. GIDA , vol.37, no.6 , 355-362.
UÇAR, B., & HAYTA, M., (2012). Kek Kalitesinin ve Raf Ömrünün İyileştirilmesi. GIDA , vol.37, no.6, 355-362.
UÇAR, BURÇAK, And MEHMET HAYTA. "Kek Kalitesinin ve Raf Ömrünün İyileştirilmesi," GIDA , vol.37, no.6, 355-362, 2012
UÇAR, BURÇAK And HAYTA, MEHMET. "Kek Kalitesinin ve Raf Ömrünün İyileştirilmesi." GIDA , vol.37, no.6, pp.355-362, 2012
UÇAR, B. And HAYTA, M. (2012) . "Kek Kalitesinin ve Raf Ömrünün İyileştirilmesi." GIDA , vol.37, no.6, pp.355-362.
@article{article, author={BURÇAK UÇAR And author={MEHMET HAYTA}, title={Kek Kalitesinin ve Raf Ömrünün İyileştirilmesi}, journal={GIDA}, year=2012, pages={355-362} }