H. KAVUNCUOĞLU Et Al. , "Fraksiyone Kristalizasyon ile Kakao Yağı İkamesi Üretimi," International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017) , Adana, Turkey, pp.1, 2017
KAVUNCUOĞLU, H. Et Al. 2017. Fraksiyone Kristalizasyon ile Kakao Yağı İkamesi Üretimi. International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017) , (Adana, Turkey), 1.
KAVUNCUOĞLU, H., DURSUN ÇAPAR, T., & YALÇIN, H., (2017). Fraksiyone Kristalizasyon ile Kakao Yağı İkamesi Üretimi . International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017) (pp.1). Adana, Turkey
KAVUNCUOĞLU, Hatice, TUĞBA DURSUN ÇAPAR, And HASAN YALÇIN. "Fraksiyone Kristalizasyon ile Kakao Yağı İkamesi Üretimi," International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Turkey, 2017
KAVUNCUOĞLU, Hatice Et Al. "Fraksiyone Kristalizasyon ile Kakao Yağı İkamesi Üretimi." International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017) , Adana, Turkey, pp.1, 2017
KAVUNCUOĞLU, H. DURSUN ÇAPAR, T. And YALÇIN, H. (2017) . "Fraksiyone Kristalizasyon ile Kakao Yağı İkamesi Üretimi." International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017) , Adana, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Hatice KAVUNCUOĞLU Et Al. }, title={Fraksiyone Kristalizasyon ile Kakao Yağı İkamesi Üretimi}, congress name={International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017)}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2017}, pages={1} }