Ş. PAMUK Et Al. , "Üniversite Kantin Kampüslerindeki Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Araştırılması," Kocatepe Veteriner Dergisi , vol.11, no.4, pp.363-373, 2018
PAMUK, Ş. Et Al. 2018. Üniversite Kantin Kampüslerindeki Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Araştırılması. Kocatepe Veteriner Dergisi , vol.11, no.4 , 363-373.
PAMUK, Ş., ERDOĞAN, M., YILDIRIM, Y., HIZLISOY, H., AL, S., & Sepin, Ö., (2018). Üniversite Kantin Kampüslerindeki Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Araştırılması. Kocatepe Veteriner Dergisi , vol.11, no.4, 363-373.
PAMUK, ŞEBNEM Et Al. "Üniversite Kantin Kampüslerindeki Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Araştırılması," Kocatepe Veteriner Dergisi , vol.11, no.4, 363-373, 2018
PAMUK, ŞEBNEM Et Al. "Üniversite Kantin Kampüslerindeki Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Araştırılması." Kocatepe Veteriner Dergisi , vol.11, no.4, pp.363-373, 2018
PAMUK, Ş. Et Al. (2018) . "Üniversite Kantin Kampüslerindeki Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Araştırılması." Kocatepe Veteriner Dergisi , vol.11, no.4, pp.363-373.
@article{article, author={ŞEBNEM PAMUK Et Al. }, title={Üniversite Kantin Kampüslerindeki Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Araştırılması}, journal={Kocatepe Veteriner Dergisi}, year=2018, pages={363-373} }