Atıf Formatları
Süt ve süt ürünleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Y. YILDIRIM Et Al. , "Süt Proteinleri," In Süt ve süt ürünleri , Ankara: Türkiye Klinikleri, 2019, pp.57-71.

YILDIRIM, Y. Et Al. Süt Proteinleri. 2019. In Süt ve süt ürünleri , Türkiye Klinikleri, Ankara, 57-71.

YILDIRIM, Y., GÖNÜLALAN, Z., ERTAŞ ONMAZ, N., HIZLISOY, H., AL, S., & Dışhan, A., (2019). Süt Proteinleri. Süt ve süt ürünleri (pp.57-71), Ankara: Türkiye Klinikleri.

YILDIRIM, YELİZ Et Al. "Süt Proteinleri." In Süt ve süt ürünleri , 57-71. Ankara: Türkiye Klinikleri, 2019

YILDIRIM, YELİZ Et Al. "Süt Proteinleri." Süt ve süt ürünleri , Türkiye Klinikleri, 2019, pp.57-71.

YILDIRIM, Y. Et Al. (2019) "Süt Proteinleri", Süt ve süt ürünleri . Ankara: Türkiye Klinikleri.

@bookchapter{bookchapter, author ={YELİZ YILDIRIM Et Al. }, chaptertitle={Süt Proteinleri}, booktitle={ Süt ve süt ürünleri}, publisher={Türkiye Klinikleri}, city={Ankara},year={2019} }