M. Ülker And B. Akyol, "Türk Mutfağının Uluslararasılaşmasında Eğitim Kurumlarının Yeri ve Önemi," In Yerelden Küresele Türk Mutfağı , Ankara: Detay Yayıncılık, 2020, pp.75-82.
Ülker, M. And Akyol, B. Türk Mutfağının Uluslararasılaşmasında Eğitim Kurumlarının Yeri ve Önemi. 2020. In Yerelden Küresele Türk Mutfağı , Detay Yayıncılık, Ankara, 75-82.
Ülker, M., & Akyol, B., (2020). Türk Mutfağının Uluslararasılaşmasında Eğitim Kurumlarının Yeri ve Önemi. Yerelden Küresele Türk Mutfağı (pp.75-82), Ankara: Detay Yayıncılık.
Ülker, MUSTAFA, And Bertan Akyol. "Türk Mutfağının Uluslararasılaşmasında Eğitim Kurumlarının Yeri ve Önemi." In Yerelden Küresele Türk Mutfağı , 75-82. Ankara: Detay Yayıncılık, 2020
Ülker, MUSTAFA And Akyol, Bertan. "Türk Mutfağının Uluslararasılaşmasında Eğitim Kurumlarının Yeri ve Önemi." Yerelden Küresele Türk Mutfağı , Detay Yayıncılık, 2020, pp.75-82.
Ülker, M. And Akyol, B. (2020) "Türk Mutfağının Uluslararasılaşmasında Eğitim Kurumlarının Yeri ve Önemi", Yerelden Küresele Türk Mutfağı . Ankara: Detay Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={MUSTAFA ÜLKER And author ={Bertan Akyol}, chaptertitle={Türk Mutfağının Uluslararasılaşmasında Eğitim Kurumlarının Yeri ve Önemi}, booktitle={ Yerelden Küresele Türk Mutfağı}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2020} }