L. EKİCİ Et Al. , "Et ve Et Ürünlerinde Baharatların Doğal Antioksidan ve Antimikrobiyel Olarak Kullanımı," Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , pp.1-7, 2014
EKİCİ, L. Et Al. 2014. Et ve Et Ürünlerinde Baharatların Doğal Antioksidan ve Antimikrobiyel Olarak Kullanımı. Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , 1-7.
EKİCİ, L., ÖZTÜRK, I., SAĞDIÇ, O., & YETİM, H., (2014). Et ve Et Ürünlerinde Baharatların Doğal Antioksidan ve Antimikrobiyel Olarak Kullanımı. Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , 1-7.
EKİCİ, LÜTFİYE Et Al. "Et ve Et Ürünlerinde Baharatların Doğal Antioksidan ve Antimikrobiyel Olarak Kullanımı," Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , 1-7, 2014
EKİCİ, LÜTFİYE Et Al. "Et ve Et Ürünlerinde Baharatların Doğal Antioksidan ve Antimikrobiyel Olarak Kullanımı." Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , pp.1-7, 2014
EKİCİ, L. Et Al. (2014) . "Et ve Et Ürünlerinde Baharatların Doğal Antioksidan ve Antimikrobiyel Olarak Kullanımı." Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , pp.1-7.
@article{article, author={LÜTFİYE EKİCİ Et Al. }, title={Et ve Et Ürünlerinde Baharatların Doğal Antioksidan ve Antimikrobiyel Olarak Kullanımı}, journal={Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2014, pages={1-7} }