H. YETİM And H. Gökalp, ""Et Teknolojisinde Tumbling ve Massaging I: genel prensipleri, teknikleri ve ön işlemleri.," Gıda Dergisi , vol.13, no.6, pp.431-437, 1988
YETİM, H. And Gökalp, H. 1988. "Et Teknolojisinde Tumbling ve Massaging I: genel prensipleri, teknikleri ve ön işlemleri.. Gıda Dergisi , vol.13, no.6 , 431-437.
YETİM, H., & Gökalp, H., (1988). "Et Teknolojisinde Tumbling ve Massaging I: genel prensipleri, teknikleri ve ön işlemleri.. Gıda Dergisi , vol.13, no.6, 431-437.
YETİM, Hasan, And Hüsnü Gökalp. ""Et Teknolojisinde Tumbling ve Massaging I: genel prensipleri, teknikleri ve ön işlemleri.," Gıda Dergisi , vol.13, no.6, 431-437, 1988
YETİM, Hasan And Gökalp, Hüsnü. ""Et Teknolojisinde Tumbling ve Massaging I: genel prensipleri, teknikleri ve ön işlemleri.." Gıda Dergisi , vol.13, no.6, pp.431-437, 1988
YETİM, H. And Gökalp, H. (1988) . ""Et Teknolojisinde Tumbling ve Massaging I: genel prensipleri, teknikleri ve ön işlemleri.." Gıda Dergisi , vol.13, no.6, pp.431-437.
@article{article, author={Hasan YETİM And author={Hüsnü Gökalp}, title={"Et Teknolojisinde Tumbling ve Massaging I: genel prensipleri, teknikleri ve ön işlemleri.}, journal={Gıda Dergisi}, year=1988, pages={431-437} }