S. Berktaş And M. ÇAM, "İğde (Elaeagnus angustifolia L.) Meyve ve Yapraklarının Antioksidan ve Antidiyabetik Özellikleri," Akademik Gıda , vol.18, no.3, pp.270-278, 2020
Berktaş, S. And ÇAM, M. 2020. İğde (Elaeagnus angustifolia L.) Meyve ve Yapraklarının Antioksidan ve Antidiyabetik Özellikleri. Akademik Gıda , vol.18, no.3 , 270-278.
Berktaş, S., & ÇAM, M., (2020). İğde (Elaeagnus angustifolia L.) Meyve ve Yapraklarının Antioksidan ve Antidiyabetik Özellikleri. Akademik Gıda , vol.18, no.3, 270-278.
Berktaş, Serap, And MUSTAFA ÇAM. "İğde (Elaeagnus angustifolia L.) Meyve ve Yapraklarının Antioksidan ve Antidiyabetik Özellikleri," Akademik Gıda , vol.18, no.3, 270-278, 2020
Berktaş, Serap And ÇAM, MUSTAFA. "İğde (Elaeagnus angustifolia L.) Meyve ve Yapraklarının Antioksidan ve Antidiyabetik Özellikleri." Akademik Gıda , vol.18, no.3, pp.270-278, 2020
Berktaş, S. And ÇAM, M. (2020) . "İğde (Elaeagnus angustifolia L.) Meyve ve Yapraklarının Antioksidan ve Antidiyabetik Özellikleri." Akademik Gıda , vol.18, no.3, pp.270-278.
@article{article, author={Serap Berktaş And author={MUSTAFA ÇAM}, title={İğde (Elaeagnus angustifolia L.) Meyve ve Yapraklarının Antioksidan ve Antidiyabetik Özellikleri}, journal={Akademik Gıda}, year=2020, pages={270-278} }