C. BİRİŞİK Et Al. , "Gaziantep Simit Kebabının Hazırlanışı ve Bazı Özellikleri," 4. Gleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.1, 2014
BİRİŞİK, C. Et Al. 2014. Gaziantep Simit Kebabının Hazırlanışı ve Bazı Özellikleri. 4. Gleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey), 1.
BİRİŞİK, C., YETİM, H., & Ahhmed, A., (2014). Gaziantep Simit Kebabının Hazırlanışı ve Bazı Özellikleri . 4. Gleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.1). Adana, Turkey
BİRİŞİK, CEYDA, Hasan YETİM, And Abdulatef Ahhmed. "Gaziantep Simit Kebabının Hazırlanışı ve Bazı Özellikleri," 4. Gleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
BİRİŞİK, CEYDA Et Al. "Gaziantep Simit Kebabının Hazırlanışı ve Bazı Özellikleri." 4. Gleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.1, 2014
BİRİŞİK, C. YETİM, H. And Ahhmed, A. (2014) . "Gaziantep Simit Kebabının Hazırlanışı ve Bazı Özellikleri." 4. Gleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={CEYDA ÖZCAN Et Al. }, title={Gaziantep Simit Kebabının Hazırlanışı ve Bazı Özellikleri}, congress name={4. Gleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={1} }