B. Sevim Et Al. , "Farklı Maltlık Arpa Çeşitlerinin Besin Değerlerinin In Vitro Gaz ÜretimTekniği Kullanılarak Tespiti," Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences , vol.5, pp.1116-1120, 2017
Sevim, B. Et Al. 2017. Farklı Maltlık Arpa Çeşitlerinin Besin Değerlerinin In Vitro Gaz ÜretimTekniği Kullanılarak Tespiti. Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences , vol.5 , 1116-1120.
Sevim, B., Ülger, İ., Ergül, Ş., Tugay, A., Coşkun, M., & Aykanat, S., (2017). Farklı Maltlık Arpa Çeşitlerinin Besin Değerlerinin In Vitro Gaz ÜretimTekniği Kullanılarak Tespiti. Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences , vol.5, 1116-1120.
Sevim, Behlül Et Al. "Farklı Maltlık Arpa Çeşitlerinin Besin Değerlerinin In Vitro Gaz ÜretimTekniği Kullanılarak Tespiti," Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences , vol.5, 1116-1120, 2017
Sevim, Behlül Et Al. "Farklı Maltlık Arpa Çeşitlerinin Besin Değerlerinin In Vitro Gaz ÜretimTekniği Kullanılarak Tespiti." Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences , vol.5, pp.1116-1120, 2017
Sevim, B. Et Al. (2017) . "Farklı Maltlık Arpa Çeşitlerinin Besin Değerlerinin In Vitro Gaz ÜretimTekniği Kullanılarak Tespiti." Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences , vol.5, pp.1116-1120.
@article{article, author={Behlül Sevim Et Al. }, title={Farklı Maltlık Arpa Çeşitlerinin Besin Değerlerinin In Vitro Gaz ÜretimTekniği Kullanılarak Tespiti}, journal={Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences}, year=2017, pages={1116-1120} }