H. KIRNAK Et Al. , "Nohut Bitkisinde Farklı Gelişim Dönemlerinde Uygulanan Ek Sulamanın Ham Protein, Ham yağ ve Ham Kül içeriğine Etkisi," 2. Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi , vol.1, Tokat, Turkey, pp.55, 2017
KIRNAK, H. Et Al. 2017. Nohut Bitkisinde Farklı Gelişim Dönemlerinde Uygulanan Ek Sulamanın Ham Protein, Ham yağ ve Ham Kül içeriğine Etkisi. 2. Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi , (Tokat, Turkey), 55.
KIRNAK, H., VAROL, İ. S., İRİK, H. A., & ÖZAKTAN, H., (2017). Nohut Bitkisinde Farklı Gelişim Dönemlerinde Uygulanan Ek Sulamanın Ham Protein, Ham yağ ve Ham Kül içeriğine Etkisi . 2. Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi (pp.55). Tokat, Turkey
KIRNAK, HALİL Et Al. "Nohut Bitkisinde Farklı Gelişim Dönemlerinde Uygulanan Ek Sulamanın Ham Protein, Ham yağ ve Ham Kül içeriğine Etkisi," 2. Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi, Tokat, Turkey, 2017
KIRNAK, HALİL Et Al. "Nohut Bitkisinde Farklı Gelişim Dönemlerinde Uygulanan Ek Sulamanın Ham Protein, Ham yağ ve Ham Kül içeriğine Etkisi." 2. Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi , Tokat, Turkey, pp.55, 2017
KIRNAK, H. Et Al. (2017) . "Nohut Bitkisinde Farklı Gelişim Dönemlerinde Uygulanan Ek Sulamanın Ham Protein, Ham yağ ve Ham Kül içeriğine Etkisi." 2. Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi , Tokat, Turkey, p.55.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HALİL KIRNAK Et Al. }, title={Nohut Bitkisinde Farklı Gelişim Dönemlerinde Uygulanan Ek Sulamanın Ham Protein, Ham yağ ve Ham Kül içeriğine Etkisi}, congress name={2. Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi}, city={Tokat}, country={Turkey}, year={2017}, pages={55} }