H. Gökalp Et Al. , ""Ticari Kuruluşlarda Dondurularak Muhafaza Edilen Tavuk Etlerinin Kokuşma Düzeyleri ve Bakteriyolojik Durumları Üzerine Bir Araştırma," Et ve Balık End. Dergisi , vol.51, pp.13-22, 1987
Gökalp, H. Et Al. 1987. "Ticari Kuruluşlarda Dondurularak Muhafaza Edilen Tavuk Etlerinin Kokuşma Düzeyleri ve Bakteriyolojik Durumları Üzerine Bir Araştırma. Et ve Balık End. Dergisi , vol.51 , 13-22.
Gökalp, H., YETİM, H., & Kaya, M., (1987). "Ticari Kuruluşlarda Dondurularak Muhafaza Edilen Tavuk Etlerinin Kokuşma Düzeyleri ve Bakteriyolojik Durumları Üzerine Bir Araştırma. Et ve Balık End. Dergisi , vol.51, 13-22.
Gökalp, Hüsnü, Hasan YETİM, And M Kaya. ""Ticari Kuruluşlarda Dondurularak Muhafaza Edilen Tavuk Etlerinin Kokuşma Düzeyleri ve Bakteriyolojik Durumları Üzerine Bir Araştırma," Et ve Balık End. Dergisi , vol.51, 13-22, 1987
Gökalp, Hüsnü Et Al. ""Ticari Kuruluşlarda Dondurularak Muhafaza Edilen Tavuk Etlerinin Kokuşma Düzeyleri ve Bakteriyolojik Durumları Üzerine Bir Araştırma." Et ve Balık End. Dergisi , vol.51, pp.13-22, 1987
Gökalp, H. YETİM, H. And Kaya, M. (1987) . ""Ticari Kuruluşlarda Dondurularak Muhafaza Edilen Tavuk Etlerinin Kokuşma Düzeyleri ve Bakteriyolojik Durumları Üzerine Bir Araştırma." Et ve Balık End. Dergisi , vol.51, pp.13-22.
@article{article, author={Hüsnü Gökalp Et Al. }, title={"Ticari Kuruluşlarda Dondurularak Muhafaza Edilen Tavuk Etlerinin Kokuşma Düzeyleri ve Bakteriyolojik Durumları Üzerine Bir Araştırma}, journal={Et ve Balık End. Dergisi}, year=1987, pages={13-22} }