B. Kaya Et Al. , "Susam ve Yer Fıstığı ile Zenginleştirilmiş Pekmez Karışımlarının Fiziksel ve Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi," Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.22, no.4, pp.525-532, 2018
Kaya, B. Et Al. 2018. Susam ve Yer Fıstığı ile Zenginleştirilmiş Pekmez Karışımlarının Fiziksel ve Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi. Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.22, no.4 , 525-532.
Kaya, B., Sökmen, F., Sarıdanışmet, S., Alaşalvar, H., & ÇAM, M., (2018). Susam ve Yer Fıstığı ile Zenginleştirilmiş Pekmez Karışımlarının Fiziksel ve Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi. Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.22, no.4, 525-532.
Kaya, Başak Et Al. "Susam ve Yer Fıstığı ile Zenginleştirilmiş Pekmez Karışımlarının Fiziksel ve Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi," Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.22, no.4, 525-532, 2018
Kaya, Başak Et Al. "Susam ve Yer Fıstığı ile Zenginleştirilmiş Pekmez Karışımlarının Fiziksel ve Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi." Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.22, no.4, pp.525-532, 2018
Kaya, B. Et Al. (2018) . "Susam ve Yer Fıstığı ile Zenginleştirilmiş Pekmez Karışımlarının Fiziksel ve Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi." Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.22, no.4, pp.525-532.
@article{article, author={Başak Kaya Et Al. }, title={Susam ve Yer Fıstığı ile Zenginleştirilmiş Pekmez Karışımlarının Fiziksel ve Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi}, journal={Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2018, pages={525-532} }