H. YETİM Et Al. , "Yenilebilir Bitki ve Tohum Filizlerinin Fonksiyonel Özellikleri," Gıda Dergisi , vol.35, no.3, pp.205-210, 2010
YETİM, H. Et Al. 2010. Yenilebilir Bitki ve Tohum Filizlerinin Fonksiyonel Özellikleri. Gıda Dergisi , vol.35, no.3 , 205-210.
YETİM, H., ÖZTÜRK, İ., TÖRNÜK, F., SAĞDIÇ, O., & HAYTA, M., (2010). Yenilebilir Bitki ve Tohum Filizlerinin Fonksiyonel Özellikleri. Gıda Dergisi , vol.35, no.3, 205-210.
YETİM, Hasan Et Al. "Yenilebilir Bitki ve Tohum Filizlerinin Fonksiyonel Özellikleri," Gıda Dergisi , vol.35, no.3, 205-210, 2010
YETİM, Hasan Et Al. "Yenilebilir Bitki ve Tohum Filizlerinin Fonksiyonel Özellikleri." Gıda Dergisi , vol.35, no.3, pp.205-210, 2010
YETİM, H. Et Al. (2010) . "Yenilebilir Bitki ve Tohum Filizlerinin Fonksiyonel Özellikleri." Gıda Dergisi , vol.35, no.3, pp.205-210.
@article{article, author={Hasan YETİM Et Al. }, title={Yenilebilir Bitki ve Tohum Filizlerinin Fonksiyonel Özellikleri}, journal={Gıda Dergisi}, year=2010, pages={205-210} }