Y. KONCA Et Al. , "Bıldırcın rasyonlarına semizotu tohumu katılmasının karkas kan lipid profili ve antioksidan özellikler üzerine etkisi," Journal of Poultry Research , vol.12, no.2, pp.1-6, 2015
KONCA, Y. Et Al. 2015. Bıldırcın rasyonlarına semizotu tohumu katılmasının karkas kan lipid profili ve antioksidan özellikler üzerine etkisi. Journal of Poultry Research , vol.12, no.2 , 1-6.
KONCA, Y., BÜYÜKKILIÇ BEYZİ, S., KARABACAK, M., & YAYLAK, E., (2015). Bıldırcın rasyonlarına semizotu tohumu katılmasının karkas kan lipid profili ve antioksidan özellikler üzerine etkisi. Journal of Poultry Research , vol.12, no.2, 1-6.
KONCA, YUSUF Et Al. "Bıldırcın rasyonlarına semizotu tohumu katılmasının karkas kan lipid profili ve antioksidan özellikler üzerine etkisi," Journal of Poultry Research , vol.12, no.2, 1-6, 2015
KONCA, YUSUF Et Al. "Bıldırcın rasyonlarına semizotu tohumu katılmasının karkas kan lipid profili ve antioksidan özellikler üzerine etkisi." Journal of Poultry Research , vol.12, no.2, pp.1-6, 2015
KONCA, Y. Et Al. (2015) . "Bıldırcın rasyonlarına semizotu tohumu katılmasının karkas kan lipid profili ve antioksidan özellikler üzerine etkisi." Journal of Poultry Research , vol.12, no.2, pp.1-6.
@article{article, author={YUSUF KONCA Et Al. }, title={Bıldırcın rasyonlarına semizotu tohumu katılmasının karkas kan lipid profili ve antioksidan özellikler üzerine etkisi}, journal={Journal of Poultry Research}, year=2015, pages={1-6} }