H. Şimşek Et Al. , "Şebin Ceviz Çeşidinin Stres Koşullarına Dayanımının Belirlenmesi," Acta Histochemica , vol.34, pp.143-151, 2017
Şimşek, H. Et Al. 2017. Şebin Ceviz Çeşidinin Stres Koşullarına Dayanımının Belirlenmesi. Acta Histochemica , vol.34 , 143-151.
Şimşek, H., Akça, Y., Ünlükara, A., & Çekiç, Ç., (2017). Şebin Ceviz Çeşidinin Stres Koşullarına Dayanımının Belirlenmesi. Acta Histochemica , vol.34, 143-151.
Şimşek, Hüseyin Et Al. "Şebin Ceviz Çeşidinin Stres Koşullarına Dayanımının Belirlenmesi," Acta Histochemica , vol.34, 143-151, 2017
Şimşek, Hüseyin Et Al. "Şebin Ceviz Çeşidinin Stres Koşullarına Dayanımının Belirlenmesi." Acta Histochemica , vol.34, pp.143-151, 2017
Şimşek, H. Et Al. (2017) . "Şebin Ceviz Çeşidinin Stres Koşullarına Dayanımının Belirlenmesi." Acta Histochemica , vol.34, pp.143-151.
@article{article, author={Hüseyin Şimşek Et Al. }, title={Şebin Ceviz Çeşidinin Stres Koşullarına Dayanımının Belirlenmesi}, journal={Acta Histochemica}, year=2017, pages={143-151} }