A. Kayacıer And M. DOĞAN, "Radyasyon Uygulamasının Gıdaların Sindirilebilirlik Özelliklerine Etkisi," IX. Ulusal Nükleer Bilimler ve Teknolojisi Kongresi (NBTK-2005) , İzmir, Turkey, 2005
Kayacıer, A. And DOĞAN, M. 2005. Radyasyon Uygulamasının Gıdaların Sindirilebilirlik Özelliklerine Etkisi. IX. Ulusal Nükleer Bilimler ve Teknolojisi Kongresi (NBTK-2005) , (İzmir, Turkey).
Kayacıer, A., & DOĞAN, M., (2005). Radyasyon Uygulamasının Gıdaların Sindirilebilirlik Özelliklerine Etkisi . IX. Ulusal Nükleer Bilimler ve Teknolojisi Kongresi (NBTK-2005), İzmir, Turkey
Kayacıer, Ahmed, And MAHMUT DOĞAN. "Radyasyon Uygulamasının Gıdaların Sindirilebilirlik Özelliklerine Etkisi," IX. Ulusal Nükleer Bilimler ve Teknolojisi Kongresi (NBTK-2005), İzmir, Turkey, 2005
Kayacıer, Ahmed And DOĞAN, MAHMUT. "Radyasyon Uygulamasının Gıdaların Sindirilebilirlik Özelliklerine Etkisi." IX. Ulusal Nükleer Bilimler ve Teknolojisi Kongresi (NBTK-2005) , İzmir, Turkey, 2005
Kayacıer, A. And DOĞAN, M. (2005) . "Radyasyon Uygulamasının Gıdaların Sindirilebilirlik Özelliklerine Etkisi." IX. Ulusal Nükleer Bilimler ve Teknolojisi Kongresi (NBTK-2005) , İzmir, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ahmed KAYACIER And author={MAHMUT DOĞAN}, title={Radyasyon Uygulamasının Gıdaların Sindirilebilirlik Özelliklerine Etkisi}, congress name={IX. Ulusal Nükleer Bilimler ve Teknolojisi Kongresi (NBTK-2005)}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2005}}