Ş. ERGÜL Et Al. , "Doğu Akdeniz Tarımsal Araştırma enstitüsünde geliştirilen bazı ekmeklik buğday çeşitlerinin besleme değerinin in vitro gaz üretim tekniği kullanılarak tespiti.," International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey) , Nevşehir, Turkey, pp.1142, 2017
ERGÜL, Ş. Et Al. 2017. Doğu Akdeniz Tarımsal Araştırma enstitüsünde geliştirilen bazı ekmeklik buğday çeşitlerinin besleme değerinin in vitro gaz üretim tekniği kullanılarak tespiti.. International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey) , (Nevşehir, Turkey), 1142.
ERGÜL, Ş., AYAŞAN, T., ÜLGER, İ., KALİBER, M., BARUT, H., AYKANAT, S., ... EZİCİ, A. A.(2017). Doğu Akdeniz Tarımsal Araştırma enstitüsünde geliştirilen bazı ekmeklik buğday çeşitlerinin besleme değerinin in vitro gaz üretim tekniği kullanılarak tespiti. . International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey) (pp.1142). Nevşehir, Turkey
ERGÜL, ŞERİFE Et Al. "Doğu Akdeniz Tarımsal Araştırma enstitüsünde geliştirilen bazı ekmeklik buğday çeşitlerinin besleme değerinin in vitro gaz üretim tekniği kullanılarak tespiti.," International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey), Nevşehir, Turkey, 2017
ERGÜL, ŞERİFE Et Al. "Doğu Akdeniz Tarımsal Araştırma enstitüsünde geliştirilen bazı ekmeklik buğday çeşitlerinin besleme değerinin in vitro gaz üretim tekniği kullanılarak tespiti.." International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey) , Nevşehir, Turkey, pp.1142, 2017
ERGÜL, Ş. Et Al. (2017) . "Doğu Akdeniz Tarımsal Araştırma enstitüsünde geliştirilen bazı ekmeklik buğday çeşitlerinin besleme değerinin in vitro gaz üretim tekniği kullanılarak tespiti.." International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey) , Nevşehir, Turkey, p.1142.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ŞERİFE ERGÜL Et Al. }, title={Doğu Akdeniz Tarımsal Araştırma enstitüsünde geliştirilen bazı ekmeklik buğday çeşitlerinin besleme değerinin in vitro gaz üretim tekniği kullanılarak tespiti.}, congress name={International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey)}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2017}, pages={1142} }