G. ŞEKER KARATOPRAK Et Al. , "PISTACIA TEREBINTHUS MEYVESİ VE MENENGİÇ KAHVESİNDEN HAZIRLANAN EKSTRELERİN TOPLAMFENOLİK VE FLAVONOİT MADDE KOMPOZİSYONLARININ VE ANTİOKSİDAN ETKİLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI," Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.25, pp.25-33, 2016
ŞEKER KARATOPRAK, G. Et Al. 2016. PISTACIA TEREBINTHUS MEYVESİ VE MENENGİÇ KAHVESİNDEN HAZIRLANAN EKSTRELERİN TOPLAMFENOLİK VE FLAVONOİT MADDE KOMPOZİSYONLARININ VE ANTİOKSİDAN ETKİLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI. Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.25 , 25-33.
ŞEKER KARATOPRAK, G., Yıldız, G., & GÜRBÜZ, P., (2016). PISTACIA TEREBINTHUS MEYVESİ VE MENENGİÇ KAHVESİNDEN HAZIRLANAN EKSTRELERİN TOPLAMFENOLİK VE FLAVONOİT MADDE KOMPOZİSYONLARININ VE ANTİOKSİDAN ETKİLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI. Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.25, 25-33.
ŞEKER KARATOPRAK, GÖKÇE, Gülsüm Yıldız, And Perihan GÜRBÜZ. "PISTACIA TEREBINTHUS MEYVESİ VE MENENGİÇ KAHVESİNDEN HAZIRLANAN EKSTRELERİN TOPLAMFENOLİK VE FLAVONOİT MADDE KOMPOZİSYONLARININ VE ANTİOKSİDAN ETKİLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI," Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.25, 25-33, 2016
ŞEKER KARATOPRAK, GÖKÇE Ş. Et Al. "PISTACIA TEREBINTHUS MEYVESİ VE MENENGİÇ KAHVESİNDEN HAZIRLANAN EKSTRELERİN TOPLAMFENOLİK VE FLAVONOİT MADDE KOMPOZİSYONLARININ VE ANTİOKSİDAN ETKİLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI." Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.25, pp.25-33, 2016
ŞEKER KARATOPRAK, G. Yıldız, G. And GÜRBÜZ, P. (2016) . "PISTACIA TEREBINTHUS MEYVESİ VE MENENGİÇ KAHVESİNDEN HAZIRLANAN EKSTRELERİN TOPLAMFENOLİK VE FLAVONOİT MADDE KOMPOZİSYONLARININ VE ANTİOKSİDAN ETKİLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI." Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.25, pp.25-33.
@article{article, author={GÖKÇE ŞEKER KARATOPRAK Et Al. }, title={PISTACIA TEREBINTHUS MEYVESİ VE MENENGİÇ KAHVESİNDEN HAZIRLANAN EKSTRELERİN TOPLAMFENOLİK VE FLAVONOİT MADDE KOMPOZİSYONLARININ VE ANTİOKSİDAN ETKİLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI}, journal={Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=2016, pages={25-33} }