E. Yıldız, "THE ROLE OF ETHNIC CUIINES IN THE FORMATION OF THE GASTRONOMIC IDENTITY OF IZMIR: THE SEPHARDIC CUISINE," 6. Uluslararası Sosyal Beşeri ve İdari Bilimler Sempozyumu , Antalya, Turkey, pp.111, 2019
Yıldız, E. 2019. THE ROLE OF ETHNIC CUIINES IN THE FORMATION OF THE GASTRONOMIC IDENTITY OF IZMIR: THE SEPHARDIC CUISINE. 6. Uluslararası Sosyal Beşeri ve İdari Bilimler Sempozyumu , (Antalya, Turkey), 111.
Yıldız, E., (2019). THE ROLE OF ETHNIC CUIINES IN THE FORMATION OF THE GASTRONOMIC IDENTITY OF IZMIR: THE SEPHARDIC CUISINE . 6. Uluslararası Sosyal Beşeri ve İdari Bilimler Sempozyumu (pp.111). Antalya, Turkey
Yıldız, ERŞAN. "THE ROLE OF ETHNIC CUIINES IN THE FORMATION OF THE GASTRONOMIC IDENTITY OF IZMIR: THE SEPHARDIC CUISINE," 6. Uluslararası Sosyal Beşeri ve İdari Bilimler Sempozyumu, Antalya, Turkey, 2019
Yıldız, ERŞAN. "THE ROLE OF ETHNIC CUIINES IN THE FORMATION OF THE GASTRONOMIC IDENTITY OF IZMIR: THE SEPHARDIC CUISINE." 6. Uluslararası Sosyal Beşeri ve İdari Bilimler Sempozyumu , Antalya, Turkey, pp.111, 2019
Yıldız, E. (2019) . "THE ROLE OF ETHNIC CUIINES IN THE FORMATION OF THE GASTRONOMIC IDENTITY OF IZMIR: THE SEPHARDIC CUISINE." 6. Uluslararası Sosyal Beşeri ve İdari Bilimler Sempozyumu , Antalya, Turkey, p.111.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ERŞAN YILDIZ}, title={THE ROLE OF ETHNIC CUIINES IN THE FORMATION OF THE GASTRONOMIC IDENTITY OF IZMIR: THE SEPHARDIC CUISINE}, congress name={6. Uluslararası Sosyal Beşeri ve İdari Bilimler Sempozyumu}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2019}, pages={111} }