H. YETİM Et Al. , "Yenilebilir Tohum Filizlerinin Mikrobiyal Güvenliği," AKADEMİK GIDA , vol.8, no.2, pp.18-23, 2010
YETİM, H. Et Al. 2010. Yenilebilir Tohum Filizlerinin Mikrobiyal Güvenliği. AKADEMİK GIDA , vol.8, no.2 , 18-23.
YETİM, H., TÖRNÜK, F., ÖZTÜRK, İ., & SAĞDIÇ, O., (2010). Yenilebilir Tohum Filizlerinin Mikrobiyal Güvenliği. AKADEMİK GIDA , vol.8, no.2, 18-23.
YETİM, Hasan Et Al. "Yenilebilir Tohum Filizlerinin Mikrobiyal Güvenliği," AKADEMİK GIDA , vol.8, no.2, 18-23, 2010
YETİM, Hasan Et Al. "Yenilebilir Tohum Filizlerinin Mikrobiyal Güvenliği." AKADEMİK GIDA , vol.8, no.2, pp.18-23, 2010
YETİM, H. Et Al. (2010) . "Yenilebilir Tohum Filizlerinin Mikrobiyal Güvenliği." AKADEMİK GIDA , vol.8, no.2, pp.18-23.
@article{article, author={Hasan YETİM Et Al. }, title={Yenilebilir Tohum Filizlerinin Mikrobiyal Güvenliği}, journal={AKADEMİK GIDA}, year=2010, pages={18-23} }