N. ÇETİN Et Al. , "Yumurta tavuklarında rasyona ilave edilen humat ve organik asitlerin bazı hematolojik parametreler üzerine etkisi," Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.53, pp.165-168, 2006
ÇETİN, N. Et Al. 2006. Yumurta tavuklarında rasyona ilave edilen humat ve organik asitlerin bazı hematolojik parametreler üzerine etkisi. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.53 , 165-168.
ÇETİN, N., KOCAOĞLU GÜÇLÜ, B., & ÇETİN, E., (2006). Yumurta tavuklarında rasyona ilave edilen humat ve organik asitlerin bazı hematolojik parametreler üzerine etkisi. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.53, 165-168.
ÇETİN, Nazmi, BERRİN KOCAOĞLU GÜÇLÜ, And EBRU ÇETİN. "Yumurta tavuklarında rasyona ilave edilen humat ve organik asitlerin bazı hematolojik parametreler üzerine etkisi," Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.53, 165-168, 2006
ÇETİN, Nazmi Et Al. "Yumurta tavuklarında rasyona ilave edilen humat ve organik asitlerin bazı hematolojik parametreler üzerine etkisi." Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.53, pp.165-168, 2006
ÇETİN, N. KOCAOĞLU GÜÇLÜ, B. And ÇETİN, E. (2006) . "Yumurta tavuklarında rasyona ilave edilen humat ve organik asitlerin bazı hematolojik parametreler üzerine etkisi." Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.53, pp.165-168.
@article{article, author={Nazmi ÇETİN Et Al. }, title={Yumurta tavuklarında rasyona ilave edilen humat ve organik asitlerin bazı hematolojik parametreler üzerine etkisi}, journal={Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, year=2006, pages={165-168} }