T. DURSUN ÇAPAR And H. YALÇIN, "Gıda İşletmelerinde Hijyen ve İŞ Güvenliği," In İş Sağlığı ve Güvenliği , Konya: EĞİTİM yayınevi, 2018, pp.803-829.
DURSUN ÇAPAR, T. And YALÇIN, H. Gıda İşletmelerinde Hijyen ve İŞ Güvenliği. 2018. In İş Sağlığı ve Güvenliği , EĞİTİM yayınevi, Konya, 803-829.
DURSUN ÇAPAR, T., & YALÇIN, H., (2018). Gıda İşletmelerinde Hijyen ve İŞ Güvenliği. İş Sağlığı ve Güvenliği (pp.803-829), Konya: EĞİTİM yayınevi.
DURSUN ÇAPAR, TUĞBA, And HASAN YALÇIN. "Gıda İşletmelerinde Hijyen ve İŞ Güvenliği." In İş Sağlığı ve Güvenliği , 803-829. Konya: EĞİTİM yayınevi, 2018
DURSUN ÇAPAR, TUĞBA D. And YALÇIN, HASAN. "Gıda İşletmelerinde Hijyen ve İŞ Güvenliği." İş Sağlığı ve Güvenliği , EĞİTİM yayınevi, 2018, pp.803-829.
DURSUN ÇAPAR, T. And YALÇIN, H. (2018) "Gıda İşletmelerinde Hijyen ve İŞ Güvenliği", İş Sağlığı ve Güvenliği . Konya: EĞİTİM yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={TUĞBA DURSUN ÇAPAR And author ={HASAN YALÇIN}, chaptertitle={Gıda İşletmelerinde Hijyen ve İŞ Güvenliği}, booktitle={ İş Sağlığı ve Güvenliği}, publisher={EĞİTİM yayınevi}, city={Konya},year={2018} }