R. KILIÇHAN And H. ÇALHAN, "Mutfakların Sihri Baharat Kayseri İlinde Baharat Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesine Yönelik Bir Çalışma Spices The Magic Of Cuisines Determination Of Spice Consumption Habits In Kayseri Province," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.2, pp.40-47, 2015
KILIÇHAN, R. And ÇALHAN, H. 2015. Mutfakların Sihri Baharat Kayseri İlinde Baharat Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesine Yönelik Bir Çalışma Spices The Magic Of Cuisines Determination Of Spice Consumption Habits In Kayseri Province. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.2 , 40-47.
KILIÇHAN, R., & ÇALHAN, H., (2015). Mutfakların Sihri Baharat Kayseri İlinde Baharat Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesine Yönelik Bir Çalışma Spices The Magic Of Cuisines Determination Of Spice Consumption Habits In Kayseri Province. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.2, 40-47.
KILIÇHAN, REHA, And HARUN ÇALHAN. "Mutfakların Sihri Baharat Kayseri İlinde Baharat Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesine Yönelik Bir Çalışma Spices The Magic Of Cuisines Determination Of Spice Consumption Habits In Kayseri Province," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.2, 40-47, 2015
KILIÇHAN, REHA And ÇALHAN, HARUN. "Mutfakların Sihri Baharat Kayseri İlinde Baharat Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesine Yönelik Bir Çalışma Spices The Magic Of Cuisines Determination Of Spice Consumption Habits In Kayseri Province." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.2, pp.40-47, 2015
KILIÇHAN, R. And ÇALHAN, H. (2015) . "Mutfakların Sihri Baharat Kayseri İlinde Baharat Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesine Yönelik Bir Çalışma Spices The Magic Of Cuisines Determination Of Spice Consumption Habits In Kayseri Province." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.2, pp.40-47.
@article{article, author={REHA KILIÇHAN And author={HARUN ÇALHAN}, title={Mutfakların Sihri Baharat Kayseri İlinde Baharat Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesine Yönelik Bir Çalışma Spices The Magic Of Cuisines Determination Of Spice Consumption Habits In Kayseri Province}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2015, pages={40-47} }