C. Eken Et Al. , "Farklı gübre kaynakları ve ekim sıklığının organik buğday da kök ve kök boğazı çürüklüğü etmenlerine etkisi," GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.31, no.1, pp.12-19, 2014
Eken, C. Et Al. 2014. Farklı gübre kaynakları ve ekim sıklığının organik buğday da kök ve kök boğazı çürüklüğü etmenlerine etkisi. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.31, no.1 , 12-19.
Eken, C., BULUT, S., Genç, T., & Öztürk, A., (2014). Farklı gübre kaynakları ve ekim sıklığının organik buğday da kök ve kök boğazı çürüklüğü etmenlerine etkisi. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.31, no.1, 12-19.
Eken, Cafer Et Al. "Farklı gübre kaynakları ve ekim sıklığının organik buğday da kök ve kök boğazı çürüklüğü etmenlerine etkisi," GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.31, no.1, 12-19, 2014
Eken, Cafer Et Al. "Farklı gübre kaynakları ve ekim sıklığının organik buğday da kök ve kök boğazı çürüklüğü etmenlerine etkisi." GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.31, no.1, pp.12-19, 2014
Eken, C. Et Al. (2014) . "Farklı gübre kaynakları ve ekim sıklığının organik buğday da kök ve kök boğazı çürüklüğü etmenlerine etkisi." GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.31, no.1, pp.12-19.
@article{article, author={Cafer Eken Et Al. }, title={Farklı gübre kaynakları ve ekim sıklığının organik buğday da kök ve kök boğazı çürüklüğü etmenlerine etkisi}, journal={GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ}, year=2014, pages={12-19} }