H. Dıraman Et Al. , "Yabancı ülke kökenli natürel zeytinyağlarının yağ asitleri ve triaçilgliserol bileşenlerine göre kemometrik sınıflandırılması," Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.4, pp.22-34, 2009
Dıraman, H. Et Al. 2009. Yabancı ülke kökenli natürel zeytinyağlarının yağ asitleri ve triaçilgliserol bileşenlerine göre kemometrik sınıflandırılması. Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.4 , 22-34.
Dıraman, H., ÇAM, M., & Özder, Y., (2009). Yabancı ülke kökenli natürel zeytinyağlarının yağ asitleri ve triaçilgliserol bileşenlerine göre kemometrik sınıflandırılması. Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.4, 22-34.
Dıraman, Harun, MUSTAFA ÇAM, And Yusuf Özder. "Yabancı ülke kökenli natürel zeytinyağlarının yağ asitleri ve triaçilgliserol bileşenlerine göre kemometrik sınıflandırılması," Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.4, 22-34, 2009
Dıraman, Harun Et Al. "Yabancı ülke kökenli natürel zeytinyağlarının yağ asitleri ve triaçilgliserol bileşenlerine göre kemometrik sınıflandırılması." Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.4, pp.22-34, 2009
Dıraman, H. ÇAM, M. And Özder, Y. (2009) . "Yabancı ülke kökenli natürel zeytinyağlarının yağ asitleri ve triaçilgliserol bileşenlerine göre kemometrik sınıflandırılması." Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.4, pp.22-34.
@article{article, author={Harun Dıraman Et Al. }, title={Yabancı ülke kökenli natürel zeytinyağlarının yağ asitleri ve triaçilgliserol bileşenlerine göre kemometrik sınıflandırılması}, journal={Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi}, year=2009, pages={22-34} }