Y. YILDIRIM Et Al. , "Gıdalarda Isı İşlemi Sonucu OluşanToksik Maddeler," In Gıda, Beslenme ve Kanser İlişkisi , Ankara: Türkiye Klinikleri, 2019, pp.50-58.
YILDIRIM, Y. Et Al. Gıdalarda Isı İşlemi Sonucu OluşanToksik Maddeler. 2019. In Gıda, Beslenme ve Kanser İlişkisi , Türkiye Klinikleri, Ankara, 50-58.
YILDIRIM, Y., AL, S., & Barel, M., (2019). Gıdalarda Isı İşlemi Sonucu OluşanToksik Maddeler. Gıda, Beslenme ve Kanser İlişkisi (pp.50-58), Ankara: Türkiye Klinikleri.
YILDIRIM, YELİZ, SERHAT AL, And MUKADDES BAREL. "Gıdalarda Isı İşlemi Sonucu OluşanToksik Maddeler." In Gıda, Beslenme ve Kanser İlişkisi , 50-58. Ankara: Türkiye Klinikleri, 2019
YILDIRIM, YELİZ Et Al. "Gıdalarda Isı İşlemi Sonucu OluşanToksik Maddeler." Gıda, Beslenme ve Kanser İlişkisi , Türkiye Klinikleri, 2019, pp.50-58.
YILDIRIM, Y. AL, S. And Barel, M. (2019) "Gıdalarda Isı İşlemi Sonucu OluşanToksik Maddeler", Gıda, Beslenme ve Kanser İlişkisi . Ankara: Türkiye Klinikleri.
@bookchapter{bookchapter, author ={YELİZ UÇAR Et Al. }, chaptertitle={Gıdalarda Isı İşlemi Sonucu OluşanToksik Maddeler}, booktitle={ Gıda, Beslenme ve Kanser İlişkisi}, publisher={Türkiye Klinikleri}, city={Ankara},year={2019} }