T. Ayaşan Et Al. , "In Vitro Gaz Üretim Tekniği Kullanarak Bazı Makarnalık Buğday(Triticum durum L.) Çeşitlerinin Besleme Değerinin Tespiti," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.4, pp.309-315, 2017
Ayaşan, T. Et Al. 2017. In Vitro Gaz Üretim Tekniği Kullanarak Bazı Makarnalık Buğday(Triticum durum L.) Çeşitlerinin Besleme Değerinin Tespiti. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.4 , 309-315.
Ayaşan, T., Ergül, Ş., Ülger, İ., Baylan, M., Dinçer, M. N., Barut, H., ... Aykanat, S.(2017). In Vitro Gaz Üretim Tekniği Kullanarak Bazı Makarnalık Buğday(Triticum durum L.) Çeşitlerinin Besleme Değerinin Tespiti. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.4, 309-315.
Ayaşan, Tugay Et Al. "In Vitro Gaz Üretim Tekniği Kullanarak Bazı Makarnalık Buğday(Triticum durum L.) Çeşitlerinin Besleme Değerinin Tespiti," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.4, 309-315, 2017
Ayaşan, Tugay Et Al. "In Vitro Gaz Üretim Tekniği Kullanarak Bazı Makarnalık Buğday(Triticum durum L.) Çeşitlerinin Besleme Değerinin Tespiti." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.4, pp.309-315, 2017
Ayaşan, T. Et Al. (2017) . "In Vitro Gaz Üretim Tekniği Kullanarak Bazı Makarnalık Buğday(Triticum durum L.) Çeşitlerinin Besleme Değerinin Tespiti." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.4, pp.309-315.
@article{article, author={Tugay Ayaşan Et Al. }, title={In Vitro Gaz Üretim Tekniği Kullanarak Bazı Makarnalık Buğday(Triticum durum L.) Çeşitlerinin Besleme Değerinin Tespiti}, journal={Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2017, pages={309-315} }