N. ÇELİK Et Al. , "Besin Hazırlama ve Pişirmede Baharatlar," II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi , Kayseri, Turkey, pp.86, 2017
ÇELİK, N. Et Al. 2017. Besin Hazırlama ve Pişirmede Baharatlar. II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi , (Kayseri, Turkey), 86.
ÇELİK, N., TUNÇİL, E., Çelebi, N., ÇEVİK ARSLAN, S., & Yaşar, Y., (2017). Besin Hazırlama ve Pişirmede Baharatlar . II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi (pp.86). Kayseri, Turkey
ÇELİK, NESLİHAN Et Al. "Besin Hazırlama ve Pişirmede Baharatlar," II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Turkey, 2017
ÇELİK, NESLİHAN Et Al. "Besin Hazırlama ve Pişirmede Baharatlar." II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi , Kayseri, Turkey, pp.86, 2017
ÇELİK, N. Et Al. (2017) . "Besin Hazırlama ve Pişirmede Baharatlar." II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi , Kayseri, Turkey, p.86.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NESLİHAN ÖNER Et Al. }, title={Besin Hazırlama ve Pişirmede Baharatlar}, congress name={II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi}, city={Kayseri}, country={Turkey}, year={2017}, pages={86} }