O. SAĞDIÇ Et Al. , "Gıdaların muhafazasında yeni mikrobiyal inaktivasyon metotları," Türkiye 10. Gıda Kongresi konferansı , Erzurum, Turkey, pp.949-952, 2008
SAĞDIÇ, O. Et Al. 2008. Gıdaların muhafazasında yeni mikrobiyal inaktivasyon metotları. Türkiye 10. Gıda Kongresi konferansı , (Erzurum, Turkey), 949-952.
SAĞDIÇ, O., EKİCİ, L., & YETİM, H., (2008). Gıdaların muhafazasında yeni mikrobiyal inaktivasyon metotları . Türkiye 10. Gıda Kongresi konferansı (pp.949-952). Erzurum, Turkey
SAĞDIÇ, OSMAN, LÜTFİYE EKİCİ, And Hasan YETİM. "Gıdaların muhafazasında yeni mikrobiyal inaktivasyon metotları," Türkiye 10. Gıda Kongresi konferansı, Erzurum, Turkey, 2008
SAĞDIÇ, OSMAN Et Al. "Gıdaların muhafazasında yeni mikrobiyal inaktivasyon metotları." Türkiye 10. Gıda Kongresi konferansı , Erzurum, Turkey, pp.949-952, 2008
SAĞDIÇ, O. EKİCİ, L. And YETİM, H. (2008) . "Gıdaların muhafazasında yeni mikrobiyal inaktivasyon metotları." Türkiye 10. Gıda Kongresi konferansı , Erzurum, Turkey, pp.949-952.
@conferencepaper{conferencepaper, author={OSMAN SAĞDIÇ Et Al. }, title={Gıdaların muhafazasında yeni mikrobiyal inaktivasyon metotları}, congress name={Türkiye 10. Gıda Kongresi konferansı}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2008}, pages={949-952} }