E. M. İŞÇİMEN And M. HAYTA, "Microwave-Assisted Extraction of Phenolic Components in Olive Leaves and its Kinetics, and Antioxidant Properties of Extracts Zeytin Yapraklarından Fenolik Bileşenlerin Mikrodalga Destekli Ekstraksiyonu ve Kinetiği ile Ekstraktların Antioksidan Özellikleri," Akademik Gida , vol.21, no.3, pp.233-242, 2023
İŞÇİMEN, E. M. And HAYTA, M. 2023. Microwave-Assisted Extraction of Phenolic Components in Olive Leaves and its Kinetics, and Antioxidant Properties of Extracts Zeytin Yapraklarından Fenolik Bileşenlerin Mikrodalga Destekli Ekstraksiyonu ve Kinetiği ile Ekstraktların Antioksidan Özellikleri. Akademik Gida , vol.21, no.3 , 233-242.
İŞÇİMEN, E. M., & HAYTA, M., (2023). Microwave-Assisted Extraction of Phenolic Components in Olive Leaves and its Kinetics, and Antioxidant Properties of Extracts Zeytin Yapraklarından Fenolik Bileşenlerin Mikrodalga Destekli Ekstraksiyonu ve Kinetiği ile Ekstraktların Antioksidan Özellikleri. Akademik Gida , vol.21, no.3, 233-242.
İŞÇİMEN, ELİF, And MEHMET HAYTA. "Microwave-Assisted Extraction of Phenolic Components in Olive Leaves and its Kinetics, and Antioxidant Properties of Extracts Zeytin Yapraklarından Fenolik Bileşenlerin Mikrodalga Destekli Ekstraksiyonu ve Kinetiği ile Ekstraktların Antioksidan Özellikleri," Akademik Gida , vol.21, no.3, 233-242, 2023
İŞÇİMEN, ELİF M. And HAYTA, MEHMET. "Microwave-Assisted Extraction of Phenolic Components in Olive Leaves and its Kinetics, and Antioxidant Properties of Extracts Zeytin Yapraklarından Fenolik Bileşenlerin Mikrodalga Destekli Ekstraksiyonu ve Kinetiği ile Ekstraktların Antioksidan Özellikleri." Akademik Gida , vol.21, no.3, pp.233-242, 2023
İŞÇİMEN, E. M. And HAYTA, M. (2023) . "Microwave-Assisted Extraction of Phenolic Components in Olive Leaves and its Kinetics, and Antioxidant Properties of Extracts Zeytin Yapraklarından Fenolik Bileşenlerin Mikrodalga Destekli Ekstraksiyonu ve Kinetiği ile Ekstraktların Antioksidan Özellikleri." Akademik Gida , vol.21, no.3, pp.233-242.
@article{article, author={ELİF MELTEM İŞÇİMEN And author={MEHMET HAYTA}, title={Microwave-Assisted Extraction of Phenolic Components in Olive Leaves and its Kinetics, and Antioxidant Properties of Extracts Zeytin Yapraklarından Fenolik Bileşenlerin Mikrodalga Destekli Ekstraksiyonu ve Kinetiği ile Ekstraktların Antioksidan Özellikleri}, journal={Akademik Gida}, year=2023, pages={233-242} }