H. YETİM And H. Çankaya, "CaCl2 İlavesi ve Salamura Kürleme Yönteminin Pastırmanın Bazı Kalite Özelliklerine Etkisi," S.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.12, no.17, pp.123-130, 1998
YETİM, H. And Çankaya, H. 1998. CaCl2 İlavesi ve Salamura Kürleme Yönteminin Pastırmanın Bazı Kalite Özelliklerine Etkisi. S.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.12, no.17 , 123-130.
YETİM, H., & Çankaya, H., (1998). CaCl2 İlavesi ve Salamura Kürleme Yönteminin Pastırmanın Bazı Kalite Özelliklerine Etkisi. S.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.12, no.17, 123-130.
YETİM, Hasan, And Hakan ÇANKAYA. "CaCl2 İlavesi ve Salamura Kürleme Yönteminin Pastırmanın Bazı Kalite Özelliklerine Etkisi," S.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.12, no.17, 123-130, 1998
YETİM, Hasan And Çankaya, Hakan. "CaCl2 İlavesi ve Salamura Kürleme Yönteminin Pastırmanın Bazı Kalite Özelliklerine Etkisi." S.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.12, no.17, pp.123-130, 1998
YETİM, H. And Çankaya, H. (1998) . "CaCl2 İlavesi ve Salamura Kürleme Yönteminin Pastırmanın Bazı Kalite Özelliklerine Etkisi." S.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.12, no.17, pp.123-130.
@article{article, author={Hasan YETİM And author={Hakan ÇANKAYA}, title={CaCl2 İlavesi ve Salamura Kürleme Yönteminin Pastırmanın Bazı Kalite Özelliklerine Etkisi}, journal={S.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=1998, pages={123-130} }