N. Özkan And B. Aslan Gönül, "Besinleri Hazırlama, Pişirme ve Pastacılıkta Gıda Katkı Maddeleri," Sağlık Hizmetlerinde Yenilikler ve Teknoloji Sempozyumu , Çorum, Turkey, pp.23, 2022
Özkan, N. And Aslan Gönül, B. 2022. Besinleri Hazırlama, Pişirme ve Pastacılıkta Gıda Katkı Maddeleri. Sağlık Hizmetlerinde Yenilikler ve Teknoloji Sempozyumu , (Çorum, Turkey), 23.
Özkan, N., & Aslan Gönül, B., (2022). Besinleri Hazırlama, Pişirme ve Pastacılıkta Gıda Katkı Maddeleri . Sağlık Hizmetlerinde Yenilikler ve Teknoloji Sempozyumu (pp.23). Çorum, Turkey
Özkan, NİLÜFER, And BÜŞRA ASLAN GÖNÜL. "Besinleri Hazırlama, Pişirme ve Pastacılıkta Gıda Katkı Maddeleri," Sağlık Hizmetlerinde Yenilikler ve Teknoloji Sempozyumu, Çorum, Turkey, 2022
Özkan, NİLÜFER And Aslan Gönül, BÜŞRA A. . "Besinleri Hazırlama, Pişirme ve Pastacılıkta Gıda Katkı Maddeleri." Sağlık Hizmetlerinde Yenilikler ve Teknoloji Sempozyumu , Çorum, Turkey, pp.23, 2022
Özkan, N. And Aslan Gönül, B. (2022) . "Besinleri Hazırlama, Pişirme ve Pastacılıkta Gıda Katkı Maddeleri." Sağlık Hizmetlerinde Yenilikler ve Teknoloji Sempozyumu , Çorum, Turkey, p.23.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NİLÜFER ÖZKAN And author={BÜŞRA ASLAN GÖNÜL}, title={Besinleri Hazırlama, Pişirme ve Pastacılıkta Gıda Katkı Maddeleri}, congress name={Sağlık Hizmetlerinde Yenilikler ve Teknoloji Sempozyumu}, city={Çorum}, country={Turkey}, year={2022}, pages={23} }