P. SALUM Et Al. , "Farklı endopeptidaz ve ekzopeptidaz enzimlerinin birlikte kullanımlarının enzim modifiye peynir üretiminde olgunlaşma parametrelerine etkileri," 10.Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, pp.118-119, 2017
SALUM, P. Et Al. 2017. Farklı endopeptidaz ve ekzopeptidaz enzimlerinin birlikte kullanımlarının enzim modifiye peynir üretiminde olgunlaşma parametrelerine etkileri. 10.Gıda Mühendisliği Kongresi , (Turkey), 118-119.
SALUM, P., GÖVCE, G., KENDİRCİ, P., BAŞ, D., KELEBEK, H., ÇAM, M., ... ERBAY, Z.(2017). Farklı endopeptidaz ve ekzopeptidaz enzimlerinin birlikte kullanımlarının enzim modifiye peynir üretiminde olgunlaşma parametrelerine etkileri . 10.Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.118-119). , Turkey
SALUM, PELİN Et Al. "Farklı endopeptidaz ve ekzopeptidaz enzimlerinin birlikte kullanımlarının enzim modifiye peynir üretiminde olgunlaşma parametrelerine etkileri," 10.Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 2017
SALUM, PELİN Et Al. "Farklı endopeptidaz ve ekzopeptidaz enzimlerinin birlikte kullanımlarının enzim modifiye peynir üretiminde olgunlaşma parametrelerine etkileri." 10.Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, pp.118-119, 2017
SALUM, P. Et Al. (2017) . "Farklı endopeptidaz ve ekzopeptidaz enzimlerinin birlikte kullanımlarının enzim modifiye peynir üretiminde olgunlaşma parametrelerine etkileri." 10.Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, pp.118-119.
@conferencepaper{conferencepaper, author={PELİN SALUM Et Al. }, title={Farklı endopeptidaz ve ekzopeptidaz enzimlerinin birlikte kullanımlarının enzim modifiye peynir üretiminde olgunlaşma parametrelerine etkileri}, congress name={10.Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2017}, pages={118-119} }