S. SİLİCİ Et Al. , "Türk ballarının fenolik içeriği antiradikal antioksidan ve antimikrobiyel özellikleri," III. Marmara Arıcılık Kongresi , Bursa, Turkey, pp.40, 2007
SİLİCİ, S. Et Al. 2007. Türk ballarının fenolik içeriği antiradikal antioksidan ve antimikrobiyel özellikleri. III. Marmara Arıcılık Kongresi , (Bursa, Turkey), 40.
SİLİCİ, S., EKİCİ, L., YETİM, H., & Sağdıç, O., (2007). Türk ballarının fenolik içeriği antiradikal antioksidan ve antimikrobiyel özellikleri . III. Marmara Arıcılık Kongresi (pp.40). Bursa, Turkey
SİLİCİ, SİBEL Et Al. "Türk ballarının fenolik içeriği antiradikal antioksidan ve antimikrobiyel özellikleri," III. Marmara Arıcılık Kongresi, Bursa, Turkey, 2007
SİLİCİ, SİBEL Et Al. "Türk ballarının fenolik içeriği antiradikal antioksidan ve antimikrobiyel özellikleri." III. Marmara Arıcılık Kongresi , Bursa, Turkey, pp.40, 2007
SİLİCİ, S. Et Al. (2007) . "Türk ballarının fenolik içeriği antiradikal antioksidan ve antimikrobiyel özellikleri." III. Marmara Arıcılık Kongresi , Bursa, Turkey, p.40.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SİBEL SİLİCİ Et Al. }, title={Türk ballarının fenolik içeriği antiradikal antioksidan ve antimikrobiyel özellikleri}, congress name={III. Marmara Arıcılık Kongresi}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2007}, pages={40} }