F. TÖRNÜK Et Al. , "Geleneksel Bir Koyulaştırılmış Yoğurt: Peskütan," 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, pp.225-227, 2010
TÖRNÜK, F. Et Al. 2010. Geleneksel Bir Koyulaştırılmış Yoğurt: Peskütan. 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Turkey), 225-227.
TÖRNÜK, F., SAĞDIÇ, O., & YETİM, H., (2010). Geleneksel Bir Koyulaştırılmış Yoğurt: Peskütan . 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.225-227). , Turkey
TÖRNÜK, Fatih, OSMAN SAĞDIÇ, And Hasan YETİM. "Geleneksel Bir Koyulaştırılmış Yoğurt: Peskütan," 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 2010
TÖRNÜK, Fatih Et Al. "Geleneksel Bir Koyulaştırılmış Yoğurt: Peskütan." 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, pp.225-227, 2010
TÖRNÜK, F. SAĞDIÇ, O. And YETİM, H. (2010) . "Geleneksel Bir Koyulaştırılmış Yoğurt: Peskütan." 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, pp.225-227.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Fatih TÖRNÜK Et Al. }, title={Geleneksel Bir Koyulaştırılmış Yoğurt: Peskütan}, congress name={1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2010}, pages={225-227} }